Penisimplantaat afbeelding drie stuks.

AMS 700™ penisprothese

De AMS 700™ penisprothese is de meest populaire oppompbare prothese die door Boston Scientific wordt geleverd. Waarom? Deze bootst een natuurlijke erectie het beste na, geeft stijfheid wanneer hij is opgeblazen en een natuurlijk slap uiterlijk wanneer hij is leeggelopen.

OVERZICHT

Overleg met uw arts om te bepalen wat de beste behandelingsoptie voor u is.

AMS 700 LGX IMPLANTAAT

 • Momenteel het ENIGE penisimplantaat op de markt met cilinders die uitzetten in OMVANG en LENGTE
 • De AMS 700 LGX expandeert zowel in omvang als lengte.1
 • Een stevige, rigide erectie die net zolang aanhoudt als gewenst
 • Natuurlijk slap uiterlijk wanneer hij is leeggelopen

AMS 700 CX IMPLANTAAT

 • Een gecontroleerde expansie geeft maximale stijfheid en optimaliseert de expansie van de omvang
 • Een stevige, rigide erectie die net zolang als gewenst aanhoudt

AMS 700 CXR IMPLANTAAT

 • Alle voordelen van de AMS 700 implantaatserie, inclusief expansie van de omvang voor patiënten die nauwere cilinders nodig hebben (b.v. die met zwellichamen met littekenweefsel)
 • Gecontroleerde expansie geeft maximale stijfheid en optimale expansie van de omvang
 • Een stevige, rigide erectie die net zolang aanhoudt als gewenst
 • Natuurlijk slap uiterlijk wanneer hij is leeggelopen

EIGENSCHAPPEN EN VOORDELEN

VERMINDERING VAN INFECTIES

 • Uitsluitend voor penisimplantaat met InhibiZone™ antibiotische oppervlaktebehandeling2
 • Van InhibiZone-behandeling is aangetoond dat het risico op implantaatinfecties wordt verminderd3
 • Historisch is het infectiepercentage bij penisimplantaten laag – 3 van de 100 mannen (3%) krijgen een infectie; sommige mannen kunnen echter een hoger risico op infecties hebben4
 • Van InhibiZone-behandeling is bewezen dat het percentage infecties wordt verlaagd naar 1,1% of 1 op de 100 mannen4

MOMENTUM KNIJPPOMP

 • Te bedienen met een enkele druk op de knop om leeg te laten lopen
 • Vergrendelventiel ontworpen om automatisch oppompen te verminderen

GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID

 • Behoud een erectie zo lang als gewenst, zodra hij is geactiveerd
 • Een breed spectrum aan lengtes geeft een gepersonaliseerde pasvorm voor patiënten

BETROUWBAARHEID EN DUURZAAMHEID

 • Met paryleen gecoat om de duurzaamheid te vergroten5
 • Een permanente behandelingsoptie voor ED

*Verkrijgbaar zonder antibiotica voor degenen met een allergie voor tetracyclines.

HOE HET WERKT

Het AMS 700 implantaat bevat een paar cilinders geïmplanteerd in de penis, een pomp die in het scrotum wordt geplaatst en een reservoir met zoutoplossing in de onderbuik. Door knijpen in de pomp en loslaten gaat vloeistof naar de cilinders, waardoor een erectie wordt gecreëerd. Laat het hulpmiddel leeglopen door de knop voor leeglopen op de pomp in te drukken. De penis keert terug naar een zachte, slappe en natuurlijke toestand.

PROCEDURE

De implantatie wordt normaliter uitgevoerd in een ziekenhuisomgeving. De duur van uw verwachte verblijf in het ziekenhuis moet met uw arts worden besproken. Er wordt een kleine incisie in het scrotum of boven het schaambeen gemaakt en een chirurg brengt alle onderdelen via deze opening in. De operatie wordt onder verdoving uitgevoerd. Mogelijk voelt u pijn en beursheid op de plaats van de operatie. In het algemeen duurt het een paar dagen voordat u weer uw gewone routine met lichte activiteiten kunt uitvoeren. Artsen raden in het algemeen aan 6 weken met geslachtsgemeenschap te wachten.

RISICO'S

Zoals bij elke medische procedure, kunnen er complicaties optreden. Bijwerkingen omvatten, maar worden niet beperkt tot:25 natuurlijke of spontane erecties en andere interveniërende behandelingsopties zijn niet langer mogelijk; infectie, in welk geval het implantaat mogelijk moet worden verwijderd; pijn (normaliter in verband met het genezingsproces); mechanische storing van het implantaat.

De volgende video bevat medische inhoud die uitsluitend voor educatieve doeleinden bedoeld is. De inhoud omvat expliciete beelden van het menselijk lichaam, producten of procedures die sommige kijkers aanstootgevend kunnen vinden. Door het bekijken van de video erkent u dat u ingelicht bent dat deze inhoud uitsluitend voor een volwassen publiek van 18 jaar of ouder is bedoeld, instemt om niets van de informatie vast te leggen of te verspreiden en vrijwillig instemt om door te gaan.


 

WIST U DIT?

Patiënten geven aan voor 97% tevreden te zijn met een AMS implantaat van Boston Scientific5.

Referenties
 
 1. Gegevens in bestand.
 2. FDA/PDP N970012-S065.
 3. Carson CC III, Mulcahy JJ, Harsch MR. Long-term infection outcomes after original antibiotic impregnated inflatable penile prosthesis implant: Up to 7.7 years of follow-up. J Urol. 2011 Feb;185(2):614-18.
 4. Enemchukwu EA, Kaufman MR, Whittam BM, et al. Comparative revision rates of inflatable penile prosthesis using woven Dacron™ fabric cylinders. J Urol. 2013 Dec;190(6):2189-93.
 5. Bernal RM, Henry GD. Contemporary patient satisfaction rates for three-piece inflatable penile prostheses. Adv Urol. 2012;2012:707321. Geopend mei 2015.

Beste bezoeker, gelieve er rekening mee te houden dat deze website bedoeld is om wettelijke toegang te verschaffen voor onze bezoekers, afhankelijk van hun land. Om doorgestuurd te kunnen worden naar het relevante web-portaal moet u uw land selecteren in het menu rechts met opties op de startpagina. We willen u er aan herinneren dat het uw eigen verantwoordelijkheid is om het land van waaruit u de website wilt openen juist te kiezen. Indien u een land kiest dat verschilt van dat van waaruit u deze website bezoekt, kan dit er toe leiden dat u inhoud bekijkt die mogelijk niet wettelijk is volgens de wetten van uw land. In dat geval wijst Boston Scientific elke aansprakelijkheid voor toegang tot dergelijke informatie af.