Gelukkig paar die in bed praten.

Wat is een erectieprothese?

Een erectieprothese is een permanente optie voor een man die lijdt aan ED en biedt een verborgen ondersteuning voor een erectie waar en wanneer men wil. Patiënten geven aan voor 97% tevreden te zijn met een erectieprothese1.

Bronnen vinden

BESCHIKBARE PRODUCTEN

Penisimplantaten worden al ruim 40 jaar klinisch gebruikten meer dan 400.000 patiënten hebben een penisimplantaat gekregen3. Overleg met uw arts over het vinden van het juiste implaantaat dat past bij uw levensstijl.

3-DELIG OPPOMPBAAR IMPLAANTAAT

Met vloeistof gevulde cilinders expanderen in omvang (en in sommige gevallen in lengte) met gebruik van een pomp in het scrotum; het implantaat kan antibiotica bevatten geimpregneerd in het oppervlak om infecties te voorkomen

MEER: AMS 700™ penisimplantaat

2-DELIG OPPOMPBAAR IMPLANTAAT

Eenvoudig oppompen en leeg laten lopen leidt tot een rigide erectie: een optie voor mannen net littlekenvorming in de onderbulk, waardoot het plaatsen van een reservoir niet mogelijk is.

MEER: AMS Ambicor™ penisimplantaat

BUIGZAAM IMPLANTAAT

Buigbare cilinders zijn zelfs voor mannen met een beperkte beweeglijkheid eenvoudig te positioneren en verbergen.

MEER: Tactra™ buigbare penisprothese

VERGELIJKEN IN ÉÉN OOGOPSLAG


 

PATIËNTEN EN PARTNERS⁴

Met een penisimplantaat kunt u weer spontaat zijn en krijgt u weer controle over het functioneren van uw erectie. Veel patienten en partners zijn uiterst tevreden met het penisimplantaat.

92%

Patiënten hebben gemeld dat de seksuele activiteit met het implantaatsuitstekend of bevredigend is4

96%

Partners hebben gemeld dat de seksuele activiteit met het implantaat uitstekend of bevredigend is4

95%

Patiënten hebben gemeld dat er geen verandering was in, of dat er een beter orgasme was na de operatie4

98%

Patiënten hebben gemeld dat er bevredigende of uitstekende erecties warren na de operatie4

NATUURLIJKE RESULTATEN

De meeste patiënten melden dat een penisimplantaat er natuurlijk uitziet en natuurlijk aanvoelt. Partners van patiënte met penisimplantaten zeggen vaak dat ze het niet zouden weten dat hun partner een implantaat heeft als ze niet van de operatie zouden hebben geweten5.

PATIËNTEN EN PARTNERS

Patienten vragen zich vaak af of hun seksuele activiteit hetzelfde zou zijn met een implantaat. 97% van de patiënten met een implantaat was tevreden1. 96% van hun partners heeft gemeld dat de seksuele activiteit uitstekend of bevredigend is4.

ongeren omhelzen elkaar heinet park

Praten over ED kan uw leven veranderen

Dokter die de symptomen van mannelijke impotentie uitlegt.

Zoek een prothesespecialist om de beste oplossing voor ED te ontdekken

Referenties:

 1. Bernal RM, Henry GD. Contemporary patient satisfaction rates for three-piece inflatable penile prostheses. Adv Urol. 2012;2012:707321. Accessed May 2015.
 2. Scott FB, Bradley WE, Timm GW. Management of erectile impotence: use of implantable inflatable prosthesis. Urology. 1973;2(1):80-2.
 3. Data on File.
 4. Montorsi R, Rigatti P, Carmingnani G, et al. AMS three-piece inflatable implants for erectile dysfunction: a long-term multi-institution study in 200 consecutive patients. Eur Urol. 2000;37:50-55.
 5. Levine LA, Estrada CR, Morgentaler A. Mechanical Reliability and Safety of, and Patient Satisfaction with the Ambicor Inflatable Penile Prosthesis: Results of a 2 Center Study. J Urol. 2001 Sept;166:932-7.
 6. Bernal RM, Henry GD. Contemporary patient satisfaction rates for three-piece inflatable penile prostheses. Adv Urol. 2012;2012:707321. Accessed May 2015.
 7. Data on File.
 8. FDA/PDP N970012-S065.
 9. Carson CC III, Mulcahy JJ, Harsch MR. Long-term infection outcomes after original antibiotic impregnated inflatable penile prosthesis implant: Up to 7.7 years of follow-up. J Urol. 2011 Feb;185(2):614-18.
 10. AMS 700™ with MS Pump™ Penile Prosthesis Product Line Instructions for Use. American Medical Systems. 2013.
 11. Ambicor™ Penile Prosthesis Instructions for Use
 12. Tactra™ Concealable Penile Prosthesis Instructions for Use

Beste bezoeker, gelieve er rekening mee te houden dat deze websitebedoeld is om vettelijke toegang te verschaffen voor onze bezoekers, afhandelijk van hud land. Om doorgestuurd te kunnen worden naar het relevante web-portaal moet u uw land selecteren in het menu rechts met opties op de startpagina. We willen u er aan herinneren dat het uw eigen verantwoordelijkheid is om het land van waaruit u de website vilt openen juist te kiezen. Indien u een land kiest dat verschilt van dat waaruit u deze website bezoekt, kan dit er toe leiden dat u inhoud bekijkt die mogelijk niet wettelijk is volgens de wetten van uw land. In dat geval wijst Boston Scientific elke aansprakelijkheid voor toegang tot dergelijke informatie af.