Spectra™ verbergbare penisprothese

Spectra™ verbergbare penisprothese

De Spectra verbergbare penisprothese is eenvoudig om te bedienen en bevindt zich volledig in het lichaam. Het hulpmiddel kan spontaan worden gepositioneerd, zodat u klaar bent zodra u in de stemming komt.

EIGENSCHAPPEN EN VOORDELEN

Het Spectra-implantaat is een geweldige optie voor mannen met een beperkte beweeglijkheid die een paar semi-rigide cilinders ingebracht in de penis omvat. Overleg met uw arts om te bepalen wat de beste behandelingsoptie voor u is.

  • Ontworpen voor eenvoudig gebruik door u en uw partner
  • Een optie voor mannen met beperkte beweeglijkheid

 

HOE HET WERKT

Het Spectra-implantaat omvat een paar semi-rigide cilinders ingebracht in de penis. Het implantaat kan handmatig worden gelift voor geslachtsgemeenschap en handmatig naar beneden worden geduwd wanneer het niet wordt gebruikt.

PROCEDURE

De implantatie wordt normaliter uitgevoerd in een ziekenhuisomgeving. De duur van uw verwachte verblijf in het ziekenhuis moet met uw arts worden besproken. Er wordt een kleine incisie aan de laterale zijde van de penis vlak onder de eikel gemaakt en een chirurg brengt alle onderdelen via deze opening in. De operatie wordt onder verdoving uitgevoerd. Mogelijk voelt u pijn en beursheid op de plaats van de operatie. Normaliter duurt het een paar dagen voordat u weer uw gewone routine met lichte activiteiten kunt uitvoeren. De volledige hersteltijd voordat u uw implantaat kunt gebruiken is normaliter ongeveer 6 weken.

RISICO'S

Zoals bij elke medische procedure, kunnen er complicaties optreden. Bijwerkingen omvatten, maar worden niet beperkt tot:natuurlijke of spontane erecties en andere interveniërende behandelingsopties zijn niet langer mogelijk; infectie, in welk geval het implantaat mogelijk moet worden verwijderd; pijn (normaliter in verband met het genezingsproces); mechanische storing van het implantaat.

Bekijk de belangrijke veiligheidsinformatie

Referenties

  1. Spectra™ camoufleerbare penisprothese gebruiksaanwijzing. American Medical Systems, Inc. 2013.

Beste bezoeker, gelieve er rekening mee te houden dat deze website bedoeld is om wettelijke toegang te verschaffen voor onze bezoekers, afhankelijk van hun land. Om doorgestuurd te kunnen worden naar het relevante web-portaal moet u uw land selecteren in het menu rechts met opties op de startpagina. We willen u er aan herinneren dat het uw eigen verantwoordelijkheid is om het land van waaruit u de website wilt openen juist te kiezen. Indien u een land kiest dat verschilt van dat van waaruit u deze website bezoekt, kan dit er toe leiden dat u inhoud bekijkt die mogelijk niet wettelijk is volgens de wetten van uw land. In dat geval wijst Boston Scientific elke aansprakelijkheid voor toegang tot dergelijke informatie af. Door het onderstaande vakje te selecteren bevestigt u dat u de verklaringen in deze disclaimer begrijpt en aanvaardt.